Super bedankt voor de fijne cursus. Ik vond het echt heerlijk en mis de wekelijkse wandeling zeker. Ik heb geen tips om het nog beter te maken, vond het helemaal goed zoals het was. Even het hoofd leeg maken, bewegen, kletsen, ontspannen sfeer, helemaal fijn!

Jane – cursist Mindful Walk, november 2018

Ik ben geen hardloper’ hield ik mezelf altijd voor. En daar had ik in de loop der jaren genoeg argumenten bij verzonnen om maar niet aan mijn conditie te werken. Deze cursus en Ulrika’s persoonlijke aanpak was voor mij precies de vorm die werkte om mezelf het tegendeel te bewijzen. Ik ben geen superfanatieke hardloper geworden, maar weet nu wel dat er plezier te beleven is aan lopen, in elk tempo. Dus als ik ga hardlopen, dan doe ik het nu eerder voor mijn plezier dan voor een doel. Ulrika heeft een hele prettige stijl om op nuchtere wijze mensen te inspireren om van hardlopen ontspanning in plaats van inspanning te maken. Ik kan het iedereen aanraden om met Ulrika te gaan lopen!

Tijs – cursist Mindful Run, oktober 2018

De insteek van deze cursus voor mij was (weer) genieten van het hardlopen. Voordat ik deze cursus begon was ik al goed bekend met mindfulness. Dus in eerste instantie dacht ik daar niet veel ‘nieuws’ te bereiken. Maar deze training heeft mij een nog bredere en ruimere blik gegeven op het concept mindfulness. Zoveel zintuigen, oefeningen en ervaringen die allen weer terug leiden naar jezelf nog beter leren kennen en vooral met compassie, liefde en aandacht voor je zelf (hard) te lopen.  Ulrika is een zeer hartelijke, sportieve en enthousiasmerende trainster. Ik ben haar echt dankbaar voor haar rust, haar positieve insteek en haar ervaring, die ze met veel passie deelt. Ik zou echt iedereen, maar dan ook echt iedereen deze cursus aanraden.

Marjolein Beek, Psycholoog, Mindfulness trainer en ouder&kind coach – cursist Mindful Run, 21 december 2018

Ik raad de 5 weekse mindfulwalk training van harte aan. Ulrika wisselt het lopen af met Mindful oefeningen, yoga en ademhaling. Lekker buiten en op leuke plekjes. Ik heb het heel leuk gehad en veel geleerd! 
Dankjewel Ulrika en tot ziens bij de mindful run training 🍀

Judith Prent – cursist Mindful Walk, 28 november 2018

Ik heb genoten van de 5 keer Mindful Run, ik had niet gedacht dat ik het zo leuk en zo ontspannend zou vinden. De lessen zijn zeer afwisselend, een perfecte mix van sporten, ontspanning, bewustwording, yoga en theorie.

Maar bovenal was de begeleiding fantastisch. Ulrika is zeer kundig, ze begeleid de groep zonder het individu uit het oog te verliezen en doet dat allemaal op een fijne en nuchtere manier.

Marieke – cursist Mindful Run, 15 oktober 2018