Mindful Bewegen

Ervaar zelf hoe je meer uit hardlopen en wandelen kan halen!

Wil je beginnen met hardlopen of loop je al hard? Wil je meer uit een rondje kilometers tellen halen? Dan is een 5-weekse Mindful Run cursus iets voor jou! Hou je liever van wandelen, kies dan voor een 5-weekse Mindful Walk cursus.

Wat is Mindful Run en Mindful Walk?

Mindful Run/Walk gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van (Hard)looptechnieken, Mindfulness en Ademhalingstechnieken met als resultaat MEER ENERGIE.

Mindful run

De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Als Mindful Run/Walk Instructeur en Wandelcoach ben ik actief in Amsterdam-Oost voor cursussen in groepsverband, individueel of met je eigen loopvrienden of vriendinnen. Tevens ook inzetbaar voor Mindful Run/Walk Clinics bij bedrijven in heel Nederland en Mindful Wandelcoach voor individuen.

Een cursus in groepsverband bestaat uit 5 lessen van 1 1/2 uur. Kosten zijn €95 voor de totale cursus. Heb je interesse in een cursus of clinic Mindful Run, Mindful Walk of Wandelcoaching? Voor meer info en alle startdata ga naar Mindful Run Amsterdam Oost .

Ulrika de Jonge – Runninguli beweegt met je mee

Instructeur Mindful Run, Mindful Walk en Wandelcoach