Cursusdata

Ulrika verzorgt de 5-weekse cursussen in Amsterdam Oost, oa IJburg. Een Mindful Run of Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur in een kleine groep. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om een 5-weekse cursus individiueel, met z’n twee of met een eigen groep te volgen. Stuur een mailtje naar info@runninguli.nl dan neem ik geheel vrijblijvend contact met je op.

5-WEEKSE CURSUS MINDFUL RUN – ZONDAGOCHTEND Start zondag 12 mei 2019 van 9.00 tot 10.30 uur. De daaropvolgende data zijn 19 en 26 mei, 2 en 16 juni 2019. Locatie: IJburg. Kosten: €95 voor de gehele cursus. Deze cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de geoefende hardloper. 

5-WEEKSE CURSUS MINDFUL RUN OF WALK: Wil je met een eigen groep of team de 5-weekse cursus volgen? Dat kan! Data, tijdstip en locatie in overleg (minimale deelname van 4 personen). Kosten: €95 pp voor de gehele cursus.

EENMALIGE CLINIC MINDFUL RUN OF WALK (1-1,5 uur) in teamverband voor bedrijven of sportverenigingen (minimale deelname van 4 personen).

5-WEEKSE INDIVIDUELE MINDFUL RUN OF WALK: Wil je individueel de 5-weekse cursus volgen? Of met z’n twee? Dat kan!

Direct aanmelden? Dat kan via https://www.mindfulrun.nl/amsterdam-oost.