Mindful Run en Walk Cursus & Clinics

Ben jij benieuwd wat Mindful Run of Mindful Walk voor jou kan betekenen? Hoe inspanning en tegelijk ook ontspanning kan zorgen voor lekkerder lopen? Tijdens de cursus of clinic gaan we zonder prestatiedoel aan de slag met oa looptechnieken, mindfulness en ademhalingstechnieken met als resultaat meer energie!

Ulrika verzorgt de 5-weekse cursussen in Amsterdam Oost, oa IJburg. Een Mindful Run of Walk cursus bestaat uit 5 trainingen van 1,5 uur in een kleine groep. Ook is het mogelijk om de 5-weekse cursus individiueel, als duo of met een eigen groep te volgen. Daarnaast is een clinic of Lunch Walk op locatie mogelijk voor bedrijven en organisaties.

5-WEEKSE CURSUS MINDFUL RUN Start: Binnenkort komen er nieuwe cursusdata. Locatie: IJburg/Diemen. Een cursus bestaat uit 5 keer 1 1/2 uur. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de geoefende hardloper. Kosten: €95 voor de gehele cursus.

LUNCHWALK In teamverband (1-1 1/2 uur) voor bedrijven of sportverenigingen (minimale deelname van 4 personen). Stuur een mailtje naar info@runninguli.nl dan neem ik geheel vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

5-WEEKSE INDIVIDUELE MINDFUL RUN OF WALK Wil je individueel de 5-weekse cursus volgen? Of met z’n twee? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@runninguli.nl dan neem ik geheel vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden voor een van de cursussen of meer info? Dat kan via de link https://www.mindfulrun.nl/amsterdam-oost of stuur een mail naar info@runninguli.nl.