Mindful Run en Walk Cursus & Clinics

Ben jij benieuwd wat Mindful Run of Mindful Walk voor jou kan betekenen? Hoe inspanning en tegelijk ook ontspanning kan zorgen voor lekkerder lopen? Tijdens de cursus of clinic gaan we zonder prestatiedoel aan de slag met oa looptechnieken, mindfulness en ademhalingstechnieken met als resultaat meer energie!

Ulrika verzorgt de 5-weekse cursussen in Amsterdam Oost, oa IJburg. Een Mindful Run of Walk cursus bestaat uit 5 trainingen. Op dit moment zijn 1-op-1 cursussen en duo cursussen mogelijk.

5-WEEKSE 1-OP-1 OF DUO MINDFUL RUN OF WALK Wil je individueel de 5-weekse cursus volgen? Of met z’n twee? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@runninguli.nl dan neem ik geheel vrijblijvend contact met je op om data en tijd te bespreken.

5-WEEKSE CURSUS MINDFUL RUN Start: Op dit moment worden er geen groepstrainingen gegeven. Locatie: IJburg/Diemen. Een cursus bestaat uit 5 keer 1 1/2 uur. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de geoefende hardloper. Kosten: €95 voor de gehele cursus.

Aanmelden voor een van de cursussen of meer info? Dat kan via de link https://www.mindfulrun.nl/amsterdam-oost of stuur een mail naar info@runninguli.nl.