De Marathon in beeld

Op zondag 21 oktober 2018 liep ik voor de tweede keer in mijn leven een marathon. Een run door Amsterdam van 4 uur 21 minuten en 5 seconden. Niet alleen, maar samen met mijn broer Daniël, die de hele tijd naast me heeft gelopen. Daarnaast voelde ik me enorm gesteund door alle familie, vrienden, bekenden en onbekenden die meegeleefd hebben, zowel voor- als tijdens de marathon, op afstand en zelfs langs het parcours en in het Olympisch Stadion. Het heeft mij enorm gemotiveerd tijdens deze emotionele rollercoaster, maar bovenal was het ongelooflijk genieten!

Today is the future

Begin dit jaar had ik nooit kunnen bedenken dat ik binnen enkele maanden na de behandelingen van een uitzaaiing in mijn long en een grote maagoperatie fysiek en mentaal sterk genoeg zou zijn om weer een marathon te lopen.

Wat heb ik daarin geluk gehad en dat heb ik duidelijk gevoeld tijdens die 42 kilometer en 195 meter door Amsterdam!

To be continued

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.